Dag 4: Skanör, 20/7

Vi besluttede at blive i Skanör, dels fordi det blæste virkelig seriøst, dels fordi der faktisk var rigtig meget at se på. Selve Skanör er en halvø, der i den grad passer til betegnelsen -øre. Yderst mod Øresund langagtig med klitter og strand. Bagved fantastiske vader med strandsøer og længere inde Falsterbokanalen, der har muliggjort sejlads tværs gennem landet i stedet for en stor omvej udenom. Vi cyklede frem og tilbage flere gange, fordi byen lå indenfor vaderne. Der var en meget smuk kirke, rester af en borg fra dengang dansken herskede over Øresund og sildene, meget smukke, gamle og særdeles velholdte huse og så en ICA i absolut særklasse. Sjovt at se hvordan svenskerne har virkelig mange valgmuligheder i helt andre varegrupper end vi er vant til. Hold fast, hvor kan de få meget på tube 🙂