Dag 5: Skanör, Skanör – Limhamn, 21/7

Vejret blev bedre, så vi besluttede at blive en dag mere for virkelig at opleve stedet. Jeg havde store forventninger til vaderne, og Asger havde planer om at cykle til Falsterbo-kanalen. Vi tog en tur for at købe lidt ind i den der fantastiske ICA, og jeg fik nogle originale Skanör-træsko, og så skulle vi på hver vores udflugt. Men så angreb RUMPENISSERNE!!!! Rumpenisse 1, han: Egeren af denneher platsen kommer kanske hem i dag. Nå, for pokker, hvad gør vi så? Er du sikker? Næh, men kanske!! Rumpenisse 2, hun: Han har sagt til sin kompis, at han kanske er på veg hem fron Göteborg. Kanske kan ni legge er på plats nr. 59, han kommer kanske inte hem i dags. Er I sikre på det? Nei, men kanske.

Vi kastede los og sejlede til Limhamn!! Jeg var grædefærdig, for jeg havde sådan glædet mig til en naturnørdetur i vaderne, men havde i stedet brugt tid på at gøre rent på toilettet. Og Asger var også rigtig ærgerlig, for det var sådan en dum måde at få afbrudt et godt ophold. Desuden kan Limhamn så heller ikke anbefales, for der er godt nok kedeligt, kæmpestort, tomt og enormt kedeligt. Eneste oplevelse var, at det var første gang under Øresundsbroen. Den var så til gengæld rigtig flot.