Dag 10: Gilleleje – Hundested, 26/7

Heldigvis var de andre i beddingen enige med os om, hvornår det var en god idé at tage afsted. Vi havde god vind hele vejen til Hundested, som vi gerne ville til igen efter en dejlig oplevelse der for en del år siden. Desværre kunne vi ikke finde plads i den spændende del af havnen denne gang, men endte i et kæmpestort erhvervsbassin, hvor der var lavet bro på den ene side. Lige overfor lå isværket, og isværker er, som måske bekendt, især aktive om aftenen og først på natten. Hold fast, hvor de larmede. Sjovt nok forhindrede det os ikke i at sove. Inden vi skulle sove havde vi nået en gåtur fra den ene ende af forretningsgaden til den anden i den stegende hede og en meget spændende udstilling af sandskulpturer. Til sidst spiste vi fisk på havnen. Men så var vi også brugte.