Dag 12: Roskilde, 28/7 2012

Vi havde aftalt med Nanna og Jens at komme med morgenbrød, så kl. 8 slæbte vi cyklerne op, op, op til byen efter en lille pause hos en bager. Morgenmad for 7/11 af den samlede familie. Det kunne tydeligt ses, at vi har været sammen med de små i flere dage for ikke ret længe siden. Det tog ikke mange øjeblikke, før de kom til os af sig selv. Skønt! Der er godt nok drøn på hele dagen med de to størrelser. Sidst på formiddagen gik vi alle over i gågaden og vadede rundt og osede og brugte lidt penge. Det var dejligt – og varmt 🙂 Efter frokost engang susede vi ned ad bakken på cyklerne og slappede lidt af i skyggen. Der kom en gevaldig regnbyge, men den var hurtigt ovre. Og til aften slæbte vi cyklerne op, op, op til byen igen. Her sluttede vi en dejlig dag med mad på grill-en. Da det var blevet helt mørkt, susede vi ned ad bakken igen på vores bittesmå cykler – uden lys. Og så var det forresten vores 39 års bryllupsdag!!

2 thoughts on “Dag 12: Roskilde, 28/7 2012

    • Mange tak – det var en fin dag, og lige så varm som for 39år siden 😀

Der er lukket for kommentarer.