Dag 19: Sejerø, 4/8

Dejligt sted, som vi besøger for 3. gang, så vi blev en ekstra dag. Sidst vi var der, tog vi en tur med rutebilen hele øen rundt. Det var faktisk sjovt. Asger tog denne gang cyklen og kørte til fyret på vestenden af øen, som er meget kuperet. Jeg tog kameraet på skulderen og gik langs stranden og klinten også vestpå og fandt mange spændende ting, som jeg siden har fået sat navn på. Der var noget festival med grisegrill om aftenen, som vi overvejede at deltage i, men da den første aften havde været noget belastet af visse motorbådssejlere fra Øer, som stadig var der, besluttede vi at klare os selv. Vejret blev dog mindre godt, så det var kun den levende musik med meget falsk sang, der kom til at belaste den aften. Oppe på øen var der noget andet musikfestival, så der var ret mange unge sejlende i ret små både. De lød, som om de morede sig!