Dag 21: Ballen, 6/8 2012

Ylvaen ville afsted i styrtende regnvejr og dårligt sigte. Vi hjalp selvfølgelig, og det var præcist lige så besværligt og underholdende, som da de skulle ind. Vi havde selv planer om at sejle, men jeg var betænkelig – oplevelsen fra pinsen gnaver hårdt, og pludselig begyndte Lyngby radio at udsende kulingvarsler for hele området. Vi valgte derfor at blive. Ind imellem kommer der en byge, men mest er det egentlig fint solskinsvejr. Der er nogle, der bader. I havnen er der et lille hav, som er helt spærret af med en flydebro. Der er på det dybeste sted omkring 70cm, og der er en robåd. Der er børneredningsveste til fri afbenyttelse. Der er konstant børn i alle størrelser, i vandet, på flydebroen og i robåden. Det er virkelig godt tænkt.

Vi læser, går lidt ture, sover lidt – slapper af. Det er faktisk godt!  Der er mennesker allevegne, og der er mange, der sidder udenfor og spiser. Vi får fisk til både frokost og aften.

4 thoughts on “Dag 21: Ballen, 6/8 2012

    • Det må ubetinget være en fejl. Her er virkelig dejligt, og her er det hele: by, land, uberørt natur og masser af kultur. Mon ikke I engang skulle køre campingswougnen herover?

Der er lukket for kommentarer.