Dag 5, 1/7 2019, Rødvig

Som nok bemærket i messenger viste det stakkels, forskrækkede ekkolod tegn på bedring, da vi startede lørdag morgen, så vi tog chancen og sejlede østpå gennem Bøgestrømmen. Det var som sædvanlig en nervenedbrydende oplevelse, fordi ekkoloddet – sandt eller falsk – flere gange målte 1.40m og vi ved, at båden stikker 1.55m. Måske står det bare ikke helt nøjagtigt 😀 Vi nåede helskindede igennem og til Rødvig, hvor vi ligger på vores sædvanlige plads lige midt i det hele. Her er som sædvanligt dejligt, og havnen var næsten proppet, da vi gik i seng. Søndag startede man musikanlæg på havnen med ganske højt output lige omkring kl 9, og det blev ved de næste 12 timer!!!!. Der var ½ Ironman i byen og havnen, så der var spærret af overalt og højttalere overalt – og sindssygt varmt. Hele familien Bredgade -1 kom med toget, og vi spiste og badede (længe) og så Flinteovnen indeni og hørte historien og blev stegt og spiste Hansen-is. Det var en rigtig fin dag. Da alle undtagen Ran var tilbage på toget for at blive bagt færdig på turen til Roskilde, købte vi andre ind, lavede aftensmad og fik en is mere og så var det mildest talt sengetid.

I dag mandag er vejret så helt skiftet, som billedet viser. Blæsten er ikke så slem endnu, men det bliver den, så måske kommer vi først videre herfra på fredag. Det vides ikke. Men foreløbig hygger vi os bare.