Dag 17, 13/7 2019, Simrishamn

I dag afmønstrede Waldemar, så nu er vi kun de to gamle tilbage. I onsdags sejlede vi fra Smygehamn til Kåseberga. Der lugter også fælt, men der er en virkelig flot og stor skibssætning, hvor der kun mangler ganske få sten.

Derefter sejlede vi til Simrishamn, en af vores favorithavne. Her har været en del for Waldemar at kigge på: gedde, ørreder, ænder, gæs, svaner, mink og bier. Og vi har endda badet- lidt, for det var godt nok koldt. I aften er der kommet et gevaldigt tordenvejr ind over, men ellers har det været utroligt godt vejr i nogle dage, så vi endda har haft brug for solcreme. I morgen går det videre nordpå, nok til Åhus, fordi jeg har noget med havne i åudløb. Men Stockholm tror vi ikke mere på efter den meget langsomme start. Vi skal nok være glade, om vi når Gotland.

Solnedgang 12/7, Simrishamn