Dag 35, 31/7, Kalmar-Mörbylunga

En fiks lille sejltur igen for kun 1 sejl og med pæn fart og dejlig roligt vand og intet regnvejr – alt i alt rigtigt fint og kun 2 timer. Tilbage til Øland fordi det faktisk ikke rigtigt var lykkedes mig at komme til de der kalkmarker, som Øland og Gotland er berømte for, og som jeg tidligere kun har set helt afsvedne sidst på sommeren. Derfor skulle vi leje cykler her for at komme derud. Men da vi havde spist frokost, viste det sig, at cykeludlejningen havde lukket – dog kun indtil sent på dagen. Vi kom af sted ved halvfem tiden, cyklede og cyklede og fandt et af stederne, hvor man virkelig kan komme ud på Stora Alvaret – som er fuldstændig afsvedet allerede nu. Vi tussede rundt derude en tid og begyndte at køre tilbage – og så punkterede fars cykel. Han endte med at komme til at gå omkring 5km, og der var ingen refusion, selvom vi havde betalt for et døgn. Han kunne få en anden cykel, men det kunne vi ikke rigtig bruge til noget. Men ellers er her såmænd meget godt. Vi er 5 gæstebåde 😀 Videre i morgen til dejlige Kristianopel