Dag 43, 8/8 2019, Gislövs Läge

Endnu en dasedag fordi det blæser vildt meget. Men det er ok, når man ikke er derude. Der er kommet og sejlet enkelte både, men det har faktisk set noget hasarderet ud. Flere andre er i hvert fald blevet. Det er nu et pudsigt sted, det her. Noget af tiden har vejret været fint bortset fra blæsten, så vi har gået noget omkring. Og jeg kan ikke lade være med at tænke på Kim Wall, når jeg kommer her.

Vi har talt med et svensk par, som har holdt ferie i Danmark. De kom fra Klintholm i går og har oplevet havnene stopfyldte, og de syntes, at det havde været meget dyrt. Vi har ingen steder haft problemer med at få plads og har flere gange tænkt, når vi skulle betale: Nå ja, det er jo bare svenske penge!

I morgen regner vi med at sejle til Klintholm, og så er der jo ikke langt hjem